Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky proti šediveniu vlasov
- Šampón je perfektný , iný ani nepoužívam
Plne nahradí farbu na vlasy.
- Kúpila som si k tomu aj šampón. Zatiaľ taký bežný priemer. Pokiaľ ide o striebristý odtieň, ktorý mal dodať vlasom. Po dvoch použitiach to stále nijako nevidím.
Cena - v tejto cenovej kategórii sa dá zohnať určite aj lepší kondicionér.
- Zatiaľ som ho použila 2x a hodnotím ho ako "nepoškrabok" - čiže nenadchol ani neublížil. Umýva dobre, vôňa prijateľná, nie som z nej na kolenách, vlasy sú po aplikácii nadýchané, ale na odtieni som to zase nejako výrazne nevidela (žeby dodal striebristý odtieň, to nie). Taký priemerný šampón.
Cena. V tejto cenovej kategórii sa dajú zohnať výrazne lepšie šampóny.
Trošku jemnejsi pigment a hlavne nefarbi ruky, takze sa super pouziva .
výborná maska navlasy krásne zosvetluje a nenecháva ich fialové
- Účinok presne podľa popisu , som spokojná.
vhodný na potlačenie žltých tónov vlasov
- Vlasova voda funguje a nemusim si farbit vlasy.
Tovar je kvalitný. Odporučím ho mojím priateľkám
- Dobrý výber tovarov, primeraná cena, bezproblémové dodanie
Kvalita, ktorá mi vyhovuje
Je 100%- ny
tento šampó je veľmi dobrý, som nadmieru spokojná...., objednávam aj nabudúce :) vyskúšam aj iné výrobky....
- Pekne zosvetli zlte odtiene a pri dlhsom posobeni na vlosoch,zanecha jemne modrastý nádych,ktory sa vymyje po dalsom umyti vlasov.
- Tento šampón spolu s maskou tak ako ho odporúčajú v obchode je perfektný. Krásne zvýrazní šedivé vlasy pekne do biela aj medzi tmavými vlasmi, keď ich máte veľa, a máte prírodný melír, veď šedivá je teraz in.
- Táto maska spolu zo šampónom funguje perfektne. Som veľmi spokojná
- Nič
Masku spolu zo šampónom som použila prvý krát, pretože mám tmavé vlasy a medzi nimi už dosť šedivych. A keďže si už vlasy nechcem farbiť, lebo potom keď mi vlasy vyrastajú vyzerá to hrozne, skúsila som tie moje šedivé vlasy týmto spôsobom ešte viac zvýrazniť a funguje to úžasne. Dobrá kvalita za dobrú cenu. Vrelo odporúčam.
Dobry cena
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »