Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky proti šediveniu vlasov
Alpecin Tuning Shampoo tónovací šampón na prvé šedivé vlasy 200 ml
Pridané: 11. decembra 2017
(naposledy upravené 27. decembra 2017)
Zakúpený v Pilulka.sk
Vyskúšala som už rôzne značky a typy šampónov, ale lepší ako tento som zatiaľ ešte nemala. Vlasy sú po používaní naozaj pevnejšie, menej padajú, krásne sa lesknú a oveľa lepšie sa rozčesávajú. Okrem toho mám pocit, že vyzerajú zdravšie a majú živšiu farbu. Zmenu vidieť už po prvom použití. Vrelo odporúčam, rozhodne sa oplatí vyskúšať
Lahká, voňavá pena, stiahne žltý tón a spraví krásnu farbu.
este som ho pouzil iba 1 krat takze neviem.Ale sa mi zda dobry.
- Super šampón
Na moje vlasy vôbec neúčinkuje tak ako som očakávala.
- Vlasy nezltu, ziskavaju pekny odtien
Ja som veľmi spokojná. Ďakujem
Inebrya No Yellow Anti-Yellow Shampoo for Bleached and Grey Hair šampón neutralizujúci žlté tóny 300 ml
- Vyborny.
- po pár dňoch účinkuje a mám lepší pocit ako s predtým použitými prípravkami (nevysušuje a nefarbí na ryšavo)
- xxx
cena a balenie super, objednala som ako darček
Produkt je naozaj kvalitný, a už po pár použitiach sú viditeľné zmeny. Žlté odtiene blond ten šampón krásne zamaskuje. Odporúčam !
- Cena a velkost balenia
Mám husto melírovane kratke vlasy a sampon im doda dymovy odtien,vlasy vyzeraju atraktivne.
Tento produkt som si vybrala pre jeho kvalitu veľmi dobre pôsoby na vlasy a naozaj sa zbavite žltich tónov.
- výhoda
- Produkt dokonale splnil moje očakávania, šetrný k vlasom, vyhovujúca konzistencia, efekt potlačenia žltého odtieňa melírovaných vlasov zodpovedá informácii o výrobku. Doporučujem používať šampón spolu s maskou
Odporúčam
Nie je to klasický šampón na umývanie vlasov ale niečo ako emulzia na veľmi krátke nanesenie do mokrých vlasov, ktorá stlmila ich žltosť. S výsledkom som bola spokojná.
- Vyborny na blond vlasy ktore maju tendenciu zltnut. Robi vlasy nadychane a zaroven im dodava sivasty nadych
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »