Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky proti šediveniu vlasov
- Pekne vonia
- Efekt nic moc
Je výborný
- Už po prvom umytí som videla výsledok ☺️ Vlasy som mala svetlejšie a pomohlo tomu aj subrina tužidlo v tom istom odtieni. Moja farba vlasov je skôr taká piesková ale už postupne zosvetlujem do úplnej blond takže šampón aj tužidlo mi dost pomohli potlačiť “zažltnutie” farby. Myslím si, že použitím masky z tejto rady by bol efekt ešte lepší. Ale šampón a tužidlo určite doporučujem a masku mám v pláne si kúpiť tiež.
- Viborne
Matrix Total Results Color Care So Silver Shampoo šampón pre farbené vlasy 300 ml
Anonym
Pridané: 9. novembra 2018
- udržuje farbu (vlasy viac nežĺtnu)
- vonia dobre
- kúpil som Fabola no yellow šampón a už po prvom použití mám vlasy nádherne sivé, dal som ho na suché vlasy na 20 minút, používajte aj rukavice, inač budete mať fialové ruky a nehty. Takže určite radšej Fabola no yellow, než tento
- vlasy mi veľmi vysušoval
- vôbec žiaden účinok keď bol dávaný na mokré vlasy (len držal tón vlasov, tie ďalej nežltli)
- musel som ho používať na suché vlasy (áno na suché vlasy) a nechať pol hodinu so sáčkom na hlave, aby bolo vidno vôbec nejaký účinok, ale minul sa tak veľmi rýchlo
- určite ho nekupujte, neoplatí sa to
Určite neodporúčam, vôbec to nefarbí, vysušuje vlasy a musel som ho nanášať na suché vlasy minimálne na 30 minút, aby bolo vôbec vidieť nejakú zmenu vo farbe, aj keď len minimálnu. Radšej si kúpte Fabola no yellow, ten je omnoho lepší, ale budete potrebovať aj rukavice, lebo je aj silnejší. Ak chcete výraznejšiu zmenu tónu, tak si ho tiež dajte na 15/20 minút a zmena bude hneď po prvom použití.
- Zbaví žltých odtieňov z vlasov
- Silno pigmentovaný
- Rozdiel vidieť hneď po prvom použití
- Pekne vonia
- Kvalitne čistí vlasy
- Neobsahuje SLS a stále krásne pení (na rozdiel od iných šampónov bez SLS)
Hneď po prvom použití cítiť rozdiel oproti "drogerkovým" šampónom, tento stačí použiť raz a hneď na vlasoch cítiť, že sú čisté a žiaden silikónový build-up sa tak ľahko nevytvorí. Nutnosť hneď použiť kondicionér, inak by som si moje malírované vlasy poriadne nerozčesala.
Žltú z vlasov stiahne hneď, ale pozor na poškodené porézne konce vlasov aby pri dlhšom pôsobení neostali fialovo- modré.
- sťahuje žlté tóny aj po dlhšom čase po farbení
- nevhodná vôňa a tmavofialová farba
- vlasy sú suché, tuhé a rýchlo sa mastia
Celkovo skôr neodporúčam
- Nevysušuje vlasy a stahuje neziaduce zlte tony z blond vlasov
Husta fialova konzistencia samponu ktora naozaj stahuje zlte tony z blond vlasov a nemusite sa bat si ho nechat na vlasoch posobit i dlhsie ziadny fialovy nadych na vlasoch vam nehrozi
Vlasy maju po použití krasny lesk a krasnu blond farbu
- Mam dlhodobo melirovane, jemne vlasy. Tento kondicioner im doda viditelny lesk, prijemny studensi ton a aj citelnu hydrataciu.
- Zatiaľ to funguje
- Naposledy, keď som zakúpil produkt, pretekalo okolo dávkovacieho hrotu cez závit. Všimol som si v poslednom produkte, že uvedený dávkovač je zmenený. Ten som ešte nevyskúšal.
Je fajn :-)
- :-)
- pekná vôňa
- treba použiť dobrý balzam po použití alebo masku
- aj pri pôsobení približne 1minútu super zosvetlenie
- vinikajuco posobí hlavne na bradu
treba postupovat podla návodu a najlepšie mi to šlo ked som si kvapkal reparex na brade ku korienkom a masiroval som si to s vatou
dobry pre melirovane vlasy
- najlepší silver šampon na trhu
- výborná cena
- dobre tonuje
- pri moc peroxidových vlasoch zanecháva fialové tony
- redší
- slabšie pení
Zo silver šamponov jednoznačne najlepšia kúpa, či už z lacných alebo drahých. Veľmi veľa fialového pigmentu robí s vlasmi čo má. za mňa bez výhrad
- Zvýšila sa kvalita vlasov.
- Jemné vlasy, lahko rozčesávateľný, krásne vonia, dodava vlasom jemný nadych modrej :)
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »